Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Accesorii tencuieli

Accesorii tencuieli
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Profil L din aluminiu usor de taiat,ajuta la formarea estetica a muchhilor. Se asaza inainte de montarea plasei in glet. Plasa se indoaie peste profil de o latime de 10 cm. Caracteristici tehnice:Aluminiu,necoroziv, cu grosimea peretilor de 0,4 mm. ..
1,93 Lei
Fără TVA: 1,62 Lei
Sina este din otel zincat si se foloseste la tencuieli din ciment sau ciment-var.Nu se va folosi la tencuieli pe baza de ipsos. Prin folosirea ei se face o economie de material de cca 30%, munca fiind mult mai rapida si precisa,iar tencuiala de grosime minima.Inaltimea profilului 10mm. ..
1,19 Lei
Fără TVA: 1,00 Lei
Sina este din otel zincat si se foloseste la tencuieli din ciment sau ciment-var.Nu se va folosi la tencuieli pe baza de ipsos.Prin folosirea ei se face o economie de material de cca 30%, munca fiind mult mai rapida si precisa,iar tencuiala de grosime minima.Inaltimea profilului 6mm, 10mm. ..
1,31 Lei
Fără TVA: 1,10 Lei
Plasă din fibră de sticlă rezistentă la alcalii (cu strat de acoperire SBR = Styrol-Butadien-Rubber ). Componentă verificată a sistemelor de izolare termică Energy Saving System. Pentru armarea maselor de şpaclu la toate sistemele de izolare termică (WDVS) şi în sistemele de tencuieli (F..
256,45 Lei
Fără TVA: 215,50 Lei
Este din otel zincat si se foloseste pentru tencuieli din ciment sau ciment-var. Profil de otel zincat usureaza munca,formand un unghi drept,mai rezistent. ..
4,41 Lei
Fără TVA: 3,71 Lei
Profilul este din otel zincat si se foloseste pentru tencuieli din ciment. Usureaza alcatuirea estetica a arcadelor care vor mai putin vulnerabile. ..
16,36 Lei
Fără TVA: 13,75 Lei
Acest profil asigura o racordare hidrofuga si fara fisuri la golurile din usi si ferestre. Piesa de profil se prinde de tamplarie cu o bada autoadeziva elastica. O latura a profilului se inglobeaza in tencuiala, iar banda elastica lipita cu aotocolant de tamplarie asigura dilatarea dintre per..
11,33 Lei
Fără TVA: 9,52 Lei
Plasă din fibră de sticlă Baumit, pentru armare tencuieli de ipsos. Culoare: albastră. Latura ochiului: cca. 8x8 mm. ..
244,61 Lei
Fără TVA: 205,56 Lei
Profil de tablă zincată pentru armarea muchiilor la interior. ..
4,96 Lei
Fără TVA: 4,17 Lei
Profil de legătură autoadeziv de PVC pentru legătura între toc şi tencuială. Pentru tencuieli cu grosime ≥9 mm. Pentru tencuieli interioare. ..
14,92 Lei
Fără TVA: 12,54 Lei
Profil din tablă zincată, pentru pontarea suprafeţelor. ..
5,25 Lei
Fără TVA: 4,41 Lei
Profil din tablă zincată, pentru pontarea suprafeţelor. ..
4,38 Lei
Fără TVA: 3,68 Lei
Adeziv mineral cu întărire rapidă pentru fixarea profilelor de colţ şi a profilelor de pontaj precum şi a instalaţiilor înainte de tencuirea cu produse pe bază de var sau var-ciment. Se utilizează numai în cazul tencuirii cu produse pe bază de var sau var-ciment. ..
48,48 Lei
Fără TVA: 40,74 Lei
Este din otel zincat si se foloseste pentru tencuieli din ciment sau ciment-var. Profil de otel zincat usureaza munca,formand un unghi drept,mai rezistent. ..
4,82 Lei
Fără TVA: 4,05 Lei
Back to Top