Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Adeziv marmura si granit

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Mortar adeziv universal de culoare albă, clasă C1 T conform SR EN:12004. Pentru lipirea în pat subţire a gresiei şi faianţei, mozaic, marmură la interior şi exterior, piatra naturala. Recomandat în special pentru placaje de dimensiuni normale grupele II si III. ..
43,16 Lei
Fără TVA: 36,27 Lei
Mortar adeziv flexibil alb, clasă C2 TE S1 conform SR EN:12004. P entru lipirea în pat subţire a plăcilor ceramice, gresie porţelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, spaţii comerciale, terase, piscine, spaţii um..
80,00 Lei
Fără TVA: 67,23 Lei
Adeziv gri semiflexibil pentru granit Interior si exterior, C2T Indicatii: Pentru placarea cu granit si alte placi naturale colorate Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri Poate fi folosit si la placi ceramice portelanate si placi ceramice absorbante Rezistenta deosebita prin a..
52,26 Lei
Fără TVA: 43,92 Lei
Adeziv alb semiflexibil pentru marmura Interior si exterior, C2T Indicatii: Pentru placarea cu marmura alba si semitransparenta Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri Perfect adaptat pentru lipirea pe verticala a placilor grele si aplicare in strat gros Poate fi folosit si l..
52,26 Lei
Fără TVA: 43,92 Lei
Adeziv pe bază de ciment, cu aditivat cu răşini, alunecare zero şi un timp deschis pentru lipire mare. Adecvat pentru lipirea plăcilor ceramice şi porțelanate pe ziduri sau pe pardoseli, pe suprafeţe de beton, cărămidă, tencuială etc. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare. Este clasifi..
35,40 Lei
Fără TVA: 29,75 Lei
Adeziv pentru montajul de precizie al tuturor tipurilor de placi ceramice cu dimensiuni intre 5x5 si 40x40 cm. Aplicatii la interior, pe pardoseli si pereti, pe beton, tencuiala, sapa, placi de gips-carton. ..
22,72 Lei
Fără TVA: 19,09 Lei
Adeziv pe baza de ciment alb pentru montajul fara efect de patare al pietrei naturale si placilor ceramice, la interior si exterior. Utilizabil si pe pardoseli incalzite. ..
41,06 Lei
Fără TVA: 34,50 Lei
Back to Top