Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Glet de interior

Glet de interior

Subcategorii

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Masă de şpaclu şi tinci de culoare alb natur, armat cu fibre cu aderenrţă şi flexibilitate ridicate, cu o bună permeabilitate la vapori. Recomandat ca masă de şpaclu pentru reparaţii la sistemele Baumit ETICS, masă de şpaclu sau tinci drişcuit în sistemele de tencuieli minerale vechi sau noi. ..
90,34 Lei
Fără TVA: 75,92 Lei
Glet extrafin de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos, beton sau plăci de gips carton. Cu aplicare manuală şi mecanizată. Grad ridicat de alb. ..
46,05 Lei
Fără TVA: 38,70 Lei
Glet pastă pentru interior, cu prelucrare manuală sau mecanizată., aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos, beton, precum şi pe gipscarton. Grad ridicat de alb. Grosime maximă de strat: 3 mm. ..
138,33 Lei
Fără TVA: 116,24 Lei
Glet de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos sau beton cu aplicare manuală şi mecanizată. ..
29,06 Lei
Fără TVA: 24,42 Lei
Glet de ciment alb pentru interior-exterior cu prelucrare manuală şi mecanizată. Aplicabil pe toate tipurile de tencuieli (var, var-ciment, ciment, beton), precum şi pe plăci de gips-carton. Grad ridicat de alb. ..
59,61 Lei
Fără TVA: 50,09 Lei
Glet de var pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var –ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuală sau mecanizată. ..
28,68 Lei
Fără TVA: 24,10 Lei
Glet de ipsos pentru interior Pentru incarcari mari Indicatii: Pentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interior. Risc foarte redus de aparitie a fisurilor sau exfolierilor. Permite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensului Po..
27,42 Lei
Fără TVA: 23,04 Lei
Glet de ciment alb pentru baie si bucatarie pentru incarcari mari Indicatii: Pentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interior Formula rezistenta la apa, speciala pentru bai si bucatarii Permite peretelui sa respire si reduce riscul for..
30,84 Lei
Fără TVA: 25,92 Lei
Glet de ciment alb pentru finisaj interior Finete si grad de alb exceptionale. Indicatii: Pentru finisarea gleturilor de incarcare, a tinciurilor driscuite fin sau a tencuielilor de ipsos. Poate fi aplicat si peste vopsele mai vechi, rezistente la exfoliere. Permite peretelui sa respire si ..
50,38 Lei
Fără TVA: 42,34 Lei
Glet de ipsos Knauf SATENGIPS pt. aplicare manuală Glet de ipsos aditivat pentru aplicare manuală; pentru gletuirea suprafeţelor la interior, atât pe supraf. mari, cât şi local pentru reparaţii; pentru pereţi şi tavane; grosime de aplicare 0 - 4 mm; consum specific cca 0,9 kg..
26,42 Lei
Fără TVA: 22,20 Lei
Glet de ipos pentru egalizarea si finisarea suprafetelor interioare. Suprafata finala cu textura fina si compacta, determina un consum specific redus de vopsea. Aplicat corect, respectand metodologia de punere în opera, nu necesita slefuire. ..
23,13 Lei
Fără TVA: 19,44 Lei
Back to Top