Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

NOU! Klima

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Vopsea minerală pe bază de silicat de potasiu, de culoare albă, pentru interior. Permeabilitate ridicată la vapori, ceea ce permite reglarea umidităţii interioare prin asigurarea schimbului de umiditate între perete şi mediul interior. Este un produs ecologic, fără miros cu putere ridica..
263,31 Lei
Fără TVA: 221,27 Lei
Tencuiala decorativa in strat subtire pe baza de var pentru interior, gata preparata in structura periata (K). Finisaj ecologic de culoare allb natur, permeabil la vaporii de apa, fara solventi. ..
184,56 Lei
Fără TVA: 155,09 Lei
Glet pasta pe baza de var de culoare alb natur pentru interior, cu prelucrare manuala sau mecanizata. Pentru realizarea unor suprafete netede de calitate superioara pe tencuieli de var, var-ciment, beton, gipscarton. ..
138,33 Lei
Fără TVA: 116,24 Lei
Glet de var pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var –ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuală sau mecanizată. ..
28,68 Lei
Fără TVA: 24,10 Lei
Tencuială Klima pe bază de var, predozată, cu prelucrare mecanizată sau manuală pentru interior. Rezulta o suprafaţă foarte permeabilă la vapori având o structură poroasă reglând optim umiditatea. ..
33,47 Lei
Fără TVA: 28,13 Lei
Tencuială KlimaWhite pe bază de var, predozată, cu prelucrare mecanizată sau manuală pentru interior. Tencuiala KlimaWhite oferă o suprafaţă foarte permeabilă la vapori având o structură poroasă reglând optim umiditatea din încăpere. Este posibilă, astfel, menţinerea unui climat co..
39,15 Lei
Fără TVA: 32,90 Lei
Back to Top