Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Restaurare/Sanova

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Vopsea minerală pe bază de silicat de potasiu pentru faţade, gata preparată cu difuzie foarte bună la vapori. Recomandată pentru protecţia şi designul faţadelor pe tencuieli minerale, tinciuri şi mase de şpaclu. Vopsea recomandată în special pentru lucrări de conservare şi restaurare a monumen..
663,51 Lei
Fără TVA: 557,57 Lei
Mortar pe bază de ciment pentru hidroizolare. Amorsa Baumit pentru izolare este un mortar de hidroizolare, rigid, gata preparat.  Mortarul cu liant de ciment, gata preparat se amesteca pe santier cu apa si se aplica ca o vopsea pe elementul de constructie ce urmeaza sa fie hidroizola..
195,86 Lei
Fără TVA: 164,59 Lei
Tencuială monostrat pe bază de tras-var, cu aplicare manuală şi mecanizată pentru asanarea şi renovarea clădirilor vechi la exterior şi interior, tencuială hidrofobată. ..
46,40 Lei
Fără TVA: 38,99 Lei
Tencuială poroasă pentru prelucrare manuală şi mecanizată cu absorbţie redusă de apă. Granulă max. 2 mm. ..
85,57 Lei
Fără TVA: 71,91 Lei
Grund pe bază de silicat, ecologic, recomandat pentru egalizarea absorbţiei suportului şi întărirea tencuielilor minerale friabile. De asemenea se utilizează ca amorsă înaintea aplicării vopselei Baumit SanovaColor. Recomandat pentru tencuielile de var şi var-ciment. Nu se aplică pe zidă..
195,86 Lei
Fără TVA: 164,59 Lei
Strat amorsă cu ciment rezistent la săruri pentru toate sistemele Sanova cu aplicare manuală şi mecanizată. ..
45,77 Lei
Fără TVA: 38,46 Lei
Back to Top