Termeni și Condiții

Prezentul magazin virtual www.livrez.eu cuprinde orice fel de informații ( texte, poze, baze de date, produse, prețuri, logouri,  reclame), care constituie conținutul magazinului virtual www.livrez.eu, proprietatea firmei DEMOS INTERMED SRL. Orice preluare a conținutului (integrală sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română. Contractul  de vânzare se încheie în limba română.

Orice informație privitoare la contractul încheiat între dvs. și DEMOS INTERMED se va stoca pentru un timp limitat și va fi disponibilă pentru terți doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice eroare survenită în transmiterea de către dvs. a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveți la dispoziție adresa de email distributie@demos.ro

Ulterior prelucrării comenzii de către DEMOS INTERMED, nu ne asumăm răspunderea decurgând din transmiterea de către dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduită relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, va rugăm să consultați legislația specifică afișată pe site-ul ANPC, secțiunea „Acte normative

Definiții ale prezentului document:

SC DEMOS INTERMED SRL acceptă încheierea contractelor la distanță prin mijloace electronice și se obligă astfel să respecte legislația aplicabilă încheierii, validității și efectelor juridice ale acestor contracte.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoană care vizitează și/sau interacționează cu site-ul www.livrez.eu;

VÂNZĂTOR: S.C. DEMOS INTERMED S.R.L. cu sediul în municipiul București sectorul 3, Str. Baba Novac Nr. 18, Bl. 24 B, Sc. B, Et. 6, Ap. 98, Sect. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/16486/2005 și având CUI: RO 17998151, nr. telefon: 0755.144.104, denumită în continuare DEMOS INTERMED.

CUMPĂRĂTOR: Orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă în magazinul virtual www.livrez.eu și care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagină web – www.livrez.eu, aparținând DEMOS INTERMED, prin intermediul căreia cumpărătorul are acces la informații privind produsele oferite spre vânzare de către DEMOS INTERMED.

Paginile web includ informații sub formă de text, imagini, prețuri, softuri, baze de date, logo-uri, promoții, oferte, animații, filme, etc ce compun site-ul www.livrez.eu.

BUNURI: produse puse la dispoziția cumpărătorului spre vânzare de către vânzător prin intermediul magazinului virtual DEMOS INTERMED.

COMANDĂ ONLINE: comunicare virtuală dintre vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul intenționează să achiziționeze bunuri de la vânzător, pe care acesta din urmă este de acord să le livreze, iar cumpărătorul este de acord să le plătească. Pentru produsele care nu se află în stocul curent de marfă și care au statusul „disponibil la comandă” vânzătorul le poate comandă la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depășește termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile lucrătoare;

Prin plasarea comenzii online CUMPARATORUL isi exprima acordul cu Politica de confidentialite a site-ului www.livrez.eu si acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform normelor GDPR in vigoare.

COMANDĂ CONFIRMATĂ: comandă efectuată online prin intermediul magazinului virtual www.livrez.eu de către un cumpărător ale cărui date de identificare și detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta și operatorul serviciului suport clienți DEMOS INTERMED.

CLIENT NOU: Client care intenționează să achiziționeze produse din magazinul virtual al DEMOS INTERMED pentru prima dată și care necesită o validare telefonică a datelor de identificare din partea acestuia efectuată de către operatorul serviciului suport clienți desemnat de către DEMOS INTERMED.

Orarul de funcționare: 

Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfășoară zilnic în intervalul 9:00-17:00. 

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Dacă clientul este nou, vânzătorul își asumă acceptarea comenzii din partea cumpărătorului în momentul în care există o confirmare telefonică.

Odată lansată comandă online cumpărătorul este de acord cu formă de comunicare  telefonică precum și cu modul de operare al vânzătorului.

Orice comandă confirmată implică vânzătorul și cumpărătorul într-un contract la distanţă.

Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între DEMOS INTERMED, în calitate de vânzător şi un consumator – cumpărător, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către DEMOS INTERMED, utilizând în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnică de comunicaţie la distanţă cuprinsă în magazinul virtual;

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoană fizică, respectiv, al încheierii contractului de vânzare cu persoană juridică, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comandă să.

Obligații ale vânzătorului:

Vânzătorul pune la dispoziția cumpărătorului, în mod gratuit, informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale pentru a atinge finalitatea menționată în comandă online.

Conținutul publicat în magazinul virtual DEMOS INTERMED, are caracter orientativ și sunt informații despre produsele comercializate de acesta, cât și alte date considerate de DEMOS INTERMED că fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

DEMOS INTERMED este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra magazinului virtual, respectiv asupra mărcilor, designului, functionalitatilor site-ului și specificațiilor tehnice.

Caracteristicile produselor și documentație tehnică aferentă acestora, prezentate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori iar DEMOS INTERMED oferă suportul tehnic pentru afișarea lor.

Vânzătorul întreprinde demersuri în mod constant pentru a prezența informații cât mai corecte și relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă prețurile sau alte informații despre produs au fost afișate greșit ne alocăm dreptul a nu onora comandă și de a anunță clientul în legătură cu eroarea intervenită dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afișate în magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, DEMOS INTERMED poate recomandă cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comandă inițială se consideră anulată la dată confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Prețurile produselor sunt actualizate zilnic. Prețul produsului comandat este cel afișat la dată plasării comenzii.

Livrare:

Livrarea se face in Bucuresti si Ilfov. Costul final al livrării se comunică la confirmarea comenzii plasate online pe livrez.eu. Costul final se calculează în funcție de volumul produselor din comandă și locația de livrare. Livram gratuit comenzi peste 400 Lei. 

Comanda se poate ridica fara costuri suplimentare de la depozitul magazinului online www.livrez.eu .

Modalități de plata:

Ordin de plată / transfer bancar

Plata se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii online si al costului final (totalul comenzii + costul de livrare pentru comenzi sub 400 Lei) de catre operatorul serviciului suport clienți DEMOS INTERMED.
Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Demos Intermed, in urma confirmării telefonice a comenzii. Factură se trimite în momentul confirmării comenzii direct pe adresa ta de email.
Livrarea produselor comandate se face doar după confirmarea plății proformei în contul IBAN specificat pe proforma.
Pentru mai multe detalii scrie-ne pe adresa distributie@demos.ro, sau contactează-ne la 0729 99 33 77.

Promoțiile sunt valabile:

 • pentru perioade limitate de timp specificate pe pagină de prezentare a produselor din magazinul virtual;
 • în limitele stocurilor disponibile.

DEMOS INTERMED nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul virtual din erori ce nu-i aparțin.

DEMOS INTERMED își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul virtual DEMOS INTERMED se face în momentul interacțiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele și serviciile DEMOS INTERMED, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email distributie@demos.ro și/sau telefonic la 0729 99 33 77

DEMOS INTERMED își rezervă dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic dacă în urmă interacțiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare și contact și solicită în mod expres orice tip de informație disponibilă.

Dreptul de proprietate intelectuală

Însemnele grafice, denumirile, mărcile (de exemplu: numele site-ului și al companiei DEMOS INTERMED) sunt proprietatea SC DEMOS INTERMED SRL și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al  proprietarului.

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publică în scop comercial nicio informație conținută de magazinul virtual al DEMOS INTERMED, fără acordul prealabil scris al titularului site-ului.

Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

Termeni și condiții de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele secțiunii și regulile de postare a opiniilor pe site-ul www.livrez.eu. Astfel, secțiunea OPINII a fost introdusă pentru a oferi clienților șansă de a-și împărtăși unii altora experiență lor cu produsele. Opiniile dumneavoastră sunt atent analizate și de angajații DEMOS INTERMED care le utilizează că și ghid în alegerea produselor și gamei oferite clienților.

Recomandări, sugestii și reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul DEMOS INTERMED:

 • Opiniile se postează pe site în maxim 3 zile lucrătoare de la dată transmiterii acestora, dacă sunt respectate recomandările și sugestiile din această secțiune;
 • Când considerați că o opinie încalcă aceste recomandări va rugăm să ne semnalati acest aspect la adresa distributie@demos.ro
 • Pe site vor fi publicate opiniile pertinente și sincere la adresa produselor;
 • În exprimarea opiniilor va rugăm să fiți cât mai specific (ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut cu privire la produsul respectiv, etc);
 • Puteți include în comentariu sugestii pentru ceilalți clienți, ca urmare a deținerii și folosirii produsului de către dumneavoastră, lucru care să-i ajute pe ceilalți clienți în a-și formă o opinie cu privire la produs;
 • Nu includeți în corpul comentariului datele dvs. de contact. Acestea se completează în câmpurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugăm să nu folosiți date de contact false sau care nu va aparțin;
 • Ne rezervăm dreptul de a nu publica opinii care conțin un limbaj injurios sau defăimător, critici la adresa altor clienți care au postat mesaje anterioare;
 • Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site păreri sau întrebări cu privire la stoc și disponibilitate produs, preț, livrare și alte detalii. Pentru astfel de solicitări vă rugăm să folosiți formularul de contact.
 • Ne rezervăm dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele și ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legătură către acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizică, etc);
 • Ne rezervăm dreptul de a nu publica opinii ce induc în eroare în mod intenționat clientul, opinii răuvoitoare, false sau care sunt incomplete;

Publicitate și confidențialitate

Cumpărătorul nu va face publice, unor terți, prin orice mijloace, nicio informație cu caracter privat primită de la vânzător, sub sancțiunea obligării acestuia la plata de daune interese.

Vânzătorul își rezervă dreptul a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizării contractului la distanță.  De asemenea cumpărătorul nu va face publice niciunei terțe părți nicio informație cu privire la comandă fără acordul scris al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, în baza acordului utilizatorului, de a stoca și folosi în interes propriu, în scopul realizării activităților de marketing, orice informație furnizată de către cumpărător prin intermediul site-ului www.livrez.eu. De asemenea el nu va furniza niciunei terțe părți informațiile primite de la cumpărător, cu excepția partenerilor agreați, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător.

Facturare și alte documente însoțitoare ale coletului

Vânzătorul va emite pe baza informațiilor deținute de acesta și a celor furnizate  de cumpărător o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

Limitarea răspunderii

DEMOS INTERMED nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex. defecțiuni la rețeaua de internet).

Riscuri și responsabilități

Vânzătorul este responsabil de ambalarea corespunzătoare a bunurilor.  

Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

Vânzătorul își asumă responsabilitatea livrării produselor comandate de cumpărător.

Acceptarea bunurilor

La prezentarea coletului, va rugăm să semnați de primire și să achitați contravaloarea acestuia. Ulterior, puteți desigila coletul și verifică produsul.

Transferul de proprietate

În cazul plății prin OP sau card, cumpărătorul va intră în proprietatea mărfii după confirmarea plății. 

Forță majoră  

Forță majoră, (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil ce afectează derularea contractului), exonerează de răspundere partea care o invocă.

Litigii. Legea aplicabilă

Relațiile contractuale dintre părți sunt guvernate de legea română. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi trimis spre soluționare instanțelor competențe.