Informații livrare

Livram in Bucuresti si Ilfov.

Costul final al livrării se comunică la confirmarea comenzii plasate online pe livrez.eu. Costul final se calculează în funcție de volumul produselor din comandă și locația de livrare. Livram gratuit comenzi peste 400 Lei in Bucuresti si Ilfov. Pentru alte zone, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753111150.

Responsabilitatea curierului Demos Iintermed este să aducă produsele comandate la adresa menționată în formularul de comandă completat la plasarea comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul curților, scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.

Dacă marfa este livrată pe paleți, cumpărătorul trebuie fie să achite contravaloarea paleților, fie să îi returneze ori să ofere în schimb, pe loc, alți paleți de același tip. În situația achitării acestora, păleții vor fi trecuți pe o factură separată care va fi înmânata de către șofer, iar plata se va face cash în momentul recepției mărfii.