Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre noi

 

DEMOS INTERMED este o companie dinamică, care s-a impus rapid în domeniul construcțiilor prin profesionalism și flexibilitate.

De-a lungul timpului,societatea noastră a dat dovadă de credibilitate și competitivitate pe piața construcțiilor ceea ce ne face să credem că avem capacitatea tehnologică și managerială necesare pentru a rezolva în timp record cele maipretențioase cerințe.

Încă de la înființarea sa, în anul 2005,  societatea DEMOS INTERMED și-a propus ca obiectiv de bază oferirea soluțiilor profesionale și a serviciilor de înaltă calitate în conformitatea cu necesitățile clientului, având ca scop final satisfacerea cerințelor tot mai diversificate ale clienților săi.  Suntem convinși că prosperitatea și evoluția societății sunt direct proporționale cu satisfacția clientului.

Pentru a reuși în această misiune societatea DEMOS INTERMED colaborează îndeaproape cu arhitecți, ingineri de structuri, proiectanți, designeri și cu producători de top de materiale de construcții.

Suntem mândri să reprezentăm atât companii multinaționale, cum ar fi AUSTROTHERMBAUMITHASIT, HOLCIM, ISOMAT, KEMA, KNAUF, MUREXIN, PENOSIL, PPG, ROCKWOOL, SIKA, SINIAT, SWISSPOR, TECHNOGIPS, URSAcât și companii românești importante ca DURAZIV și NATIONAL PAINTS.

Serviciile furnizate de societatea noastră dovedesc experiență și profesionalism și au fost întotdeauna apreciate de către clienții noștri pentru calitatea lor și pentru promtitudine. Soluțiile oferite de către noi sunt practice, personalizate, orientate către rezolvarea nevoilor specifice ale clienților și în același timp răspund celor mai înalte standarde profesionale, arătându-se ulterior că fiind optime și eficiente. Ne bucurăm că suntem recunoscuți în domeniul construcțiilor pentru eficientă, flexibilitatea și dedicația noastră și pentru finalizarea în cele mai bune condiții a proiectelor în care suntem implicați.

Din 2017 suntem prezenţi pe piață și cu proiecte imobiliare atât rezidenţiale, cât şi comerciale.

Printre proiectele noastre se numără :

  • Proiectul Rams - tronson II - finalizat în anul 2017, tronsonul I - finalizat în anul 2018
  • Proiectul Popești – finalizat în anul 2019
 
Ne dezvoltăm continuu! Suntem deschiși noilor provocări! Suntem entuziaști! Formăm o echipa!
Back to Top