Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Masa de spaclu

Masa de spaclu
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Adeziv pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea şi şpăcluirea plăcilor termoizolante din polistiren expandat. ..
35,82 Lei
Fără TVA: 30,10 Lei
Adeziv mineral pulverulent, pe bază de ciment alb, permeabil la vapori, pentru lipirea şi şpăcluirea plăcilor termoizolante de faţadă Baumit openTherm şi Baumit openTherm Reflect, ca şi pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Special dezvoltat pentru sistemul termoizolant Baumit ..
92,52 Lei
Fără TVA: 77,75 Lei
Masă de şpaclu organică sub formă de pastă,gata pregătită de utilizare cu o elascititatea ridicată,utilizată pentru inglorarea plasei de fibră de sticlă in cadrul sistemelor termoizolante EPS ..
335,04 Lei
Fără TVA: 281,55 Lei
Adeziv şi masă de şpaclu pentru plăci termoizolante precum polistiren expandat şi vată minerală. ..
46,45 Lei
Fără TVA: 39,03 Lei
Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment alb pentru lipirea, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă, plăcilor termoizolante de faţadă Baumit şi plăcilor termoizolante pentru soclu din polistiren extrudat XPS-TOP, şi ca masă de şpaclu pe beton ..
71,00 Lei
Fără TVA: 59,66 Lei
Adeziv lipire și mortar de armare mineral din grupa de mortar P II (DIN V 18550) sau CS III (EN 998-1) pe bază de ciment și aditivi pentru îmbunătățirea aderenței și pentru refacerea tencuielilor vechi fisurate, purtătoare de sarcină. Grosimea stratului de armare 4-6 mm. Compoziţie Ci..
18,45 Lei
Fără TVA: 15,50 Lei
Back to Top