Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Amorse si grunduri

Amorse si grunduri
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Grund rapid, fără solvenţi, special pentru suporturi neabsorbante, pentru interior şi exterior, pardoseli şi pereţi, special pentru lipirea placă peste placă, pentru hidroizolaţii acrilice, şape autonivelante, mase de şpaclu etc.Culoare galbenă. ..
113,64 Lei
Fără TVA: 95,50 Lei
Amorsă pentru tencuieli pe bază de ipsos la aplicare pe suport de beton. Culoare: roz. ..
126,29 Lei
Fără TVA: 106,13 Lei
Amorsă pentru îmbunătăţirea aderenţei tencuielilor mecanizate de var-ciment şi ipsos la aplicarea pe suporturi de beton. Recomandată pe beton neted cu absorbţie redusă. Culoare: galbenă. ..
180,23 Lei
Fără TVA: 151,45 Lei
Strat amorsă cu ciment rezistent la săruri pentru toate sistemele Sanova cu aplicare manuală şi mecanizată. ..
54,29 Lei
Fără TVA: 45,62 Lei
Amorsă pentru suporturile puternic absorbante (BCA, blocuri ceramice etc.) înaintea aplicării tencuielilor mecanizate pe bază de ipsos. În funcţie de absorbţia suportului se diluează cu 1:2 sau 1:3 cu apă. ..
90,09 Lei
Fără TVA: 75,71 Lei
Grund de culoare albă, împotriva petelor din suport, pentru interior şi exterior. Grundare pentru tencuieli în strat subţire şi vopsele. ..
231,35 Lei
Fără TVA: 194,41 Lei
Şpriţ de ciment cu prelucrare manuală sau mecanizată, ca punte de aderenţă pentru suporturi cu absorbţie redusă şi egalizator de absorbţie pe suporturi cu absorbţie ridicată. ..
19,99 Lei
Fără TVA: 16,80 Lei
UTILIZARE: pentru suprafete exterioare si interioare. Se utilizeaza in reglarea gradului de absorbtie in tencuieli de diverse compozitii, beton, gleturi de var si de ipsos, zidarii din caramizi, BCA, placi de gips carton, vopsele in dispersie apoasa etc. RECOMANDARI: Grunduierea se efectueaza ..
20,23 Lei
Fără TVA: 17,00 Lei
Back to Top