Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Adeziv special

Adeziv special
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Indicatii:  Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau birouri ce trebuie finalizate peste noapte Ideal pentru reparatii ..
44,98 Lei
Fără TVA: 37,80 Lei
Adeziv alb flexibil pentru caramizi de sticla Interior si exterior, C2T-S1 Indicatii: Pentru realizarea de pereti din caramizi de sticla (tip Nevada) Consistenta adaptata pentru lucrari in plan vertical Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic Poate fi folosit si la placi naturale,..
48,10 Lei
Fără TVA: 40,42 Lei
Adeziv flexibil pentru placari ultra rapide Interior si exterior, C2FT-S1 Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior. Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore. Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau..
49,98 Lei
Fără TVA: 42,00 Lei
Adeziv alb extra-flexibil pentru placari rapide Interior-exterior, C2FT-S2 Indicatii: Pentru mozaic de sticla, placi si caramizi de sticla, marmura si alte pietre naturale (granit, ardezie etc). Pentru toate tipurile de placi ceramice, placi compozite, in special la exterior. Permite execut..
63,07 Lei
Fără TVA: 53,00 Lei
Back to Top