Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Grunduri si Amorse

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Amorsă pe bază de răşini în dispersie, cu capacitate ridicată de penetrare. Recomandată la interior şi exterior ca amorsă pe suporturi absorbante înainte de aplicarea adezivilor uzuali, a maselor de egalizare şi a hidroizolaţiilor. Consum: cca. 150 g/m² în funcţie de abs..
302,86 Lei
Fără TVA: 254,50 Lei
Grund gata preparat pe bază de răşini sintetice folosit pentru suporturile cu capacitate ridicată de absorbţie. Se recomandă în cazul utilizării vopselei colorate. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau instalaţia airless. ..
70,57 Lei
Fără TVA: 59,30 Lei
Grund universal armat cu fibre gata preparat pentru umplerea si acoperirea fisurilor din suport cu deschiderea fisurilor de pana la 0,5 mm. Se utilizeaza la exterior si interior. Nu contine solventi. ..
225,89 Lei
Fără TVA: 189,82 Lei
Grund pentru întărirea suporturilor minerale şi organice. Se foloseşte înainte de aplicarea tuturor tipurilor de tencuieli decorative şi vopsele. ..
113,61 Lei
Fără TVA: 95,47 Lei
Grund de culoare albă, împotriva petelor din suport, pentru interior şi exterior. Grundare pentru tencuieli în strat subţire şi vopsele. ..
379,61 Lei
Fără TVA: 319,00 Lei
Grund pigmentat de amorsare si aderenta pentru fatade ..
217,18 Lei
Fără TVA: 182,50 Lei
UTILIZARE: pentru suprafete exterioare si interioare. Se utilizeaza in reglarea gradului de absorbtie in tencuieli de diverse compozitii, beton, gleturi de var si de ipsos, zidarii din caramizi, BCA, placi de gips carton, vopsele in dispersie apoasa etc. RECOMANDARI: Grunduierea se efectueaza ..
22,25 Lei
Fără TVA: 18,70 Lei
BENEFICII: confera aderenta ridicata a straturilor ulterioare de vopsea sau tencuiala decorativa  constituie strat de fond pentru vopselele structurate sau tencuieli decorative  asigura protectia la intemperii ale peretelui  aderenta excelenta la suport rezistenta la uzu..
117,81 Lei
Fără TVA: 99,00 Lei
Back to Top