Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Amorse si grunduri

Amorse si grunduri
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Amorsă pentru suporturi absorbante, de culoare albă, utilizat la interior şi exterior. Gata preparat, fără solvenţi. Pentru hidroizolaţii acrilice, şape autonivelante, mase de şpaclu etc. ..
199,52 Lei
Fără TVA: 167,66 Lei
Grund gata preparat, fără solvenţi, special pentru suporturi neabsorbante, pentru interior şi exterior, pardoseli şi pereţi, special pentru lipirea placă peste placă, pentru hidroizolaţii acrilice, şape autonivelante, mase de şpaclu, tencuieli de var-ciment şi ipsos la aplicare pe beton. Culoare gal..
243,91 Lei
Fără TVA: 204,97 Lei
Amorsă pe bază de răşini în dispersie, cu capacitate ridicată de penetrare. Recomandată la interior şi exterior ca amorsă pe suporturi absorbante înainte de aplicarea adezivilor uzuali, a maselor de egalizare şi a hidroizolaţiilor. Consum: cca. 150 g/m² în funcţie de abs..
302,86 Lei
Fără TVA: 254,50 Lei
Primer de impregnare suprafete minerale DURAZIV AMORSA este un produs pe baza de copolimeri acrilici speciali in dispersie apoasa, aditivi si apa, care ii confera acestuia urmatoarele proprietati: • egalizeaza suprafetele absorbante neuniforme • reduce absorbabilitatea suportului ..
59,48 Lei
Fără TVA: 49,98 Lei
Amorsa pentru sape autonivelante . Indicatii: reduce absorbtia suporturilor minerale, in vederea aplicarii sapelor autonivelante consolideaza suporturile slabe sau sfaramicioase fixeaza praful si creeaza o punte de legatura intre suport si materialul aplicat poate fi folosita si ca amorsa inainte..
56,34 Lei
Fără TVA: 47,35 Lei
Amorsa pentru sape autonivelante. Indicatii: reduce absorbtia suporturilor minerale, in vederea aplicarii sapelor autonivelante consolideaza suporturile slabe sau sfaramicioase fixeaza praful si creeaza o punte de legatura intre suport si materialul aplicat poate fi folosita si ca amorsa inaintea..
23,56 Lei
Fără TVA: 19,80 Lei
Back to Top