Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Adeziv Polistiren si Vata minerala

Adeziv Polistiren si Vata minerala
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Adeziv bituminos, bicomponent. Armat cu fibre pentru lipirea plăcilor termoizolante de soclu XPS TOP de hidroizolaţiile bituminoase. ..
530,31 Lei
Fără TVA: 445,64 Lei
Adeziv pastă gata preparat, fără solvenţi. Pentru lipirea plăcilor termoizolante de faţadă EPS, XPS TOP şi vată minerală pe suport de lemn. ..
690,08 Lei
Fără TVA: 579,90 Lei
Adeziv pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea şi şpăcluirea plăcilor termoizolante din polistiren expandat. ..
35,82 Lei
Fără TVA: 30,10 Lei
Adeziv pulverulent pe bază de ciment pentru lipirea plăcilor termoizolante EPS. Nu se recomandă ca masă de şpaclu pentru armarea plăcilor de polistiren. ..
33,99 Lei
Fără TVA: 28,56 Lei
Adeziv mineral pulverulent, pe bază de ciment alb, permeabil la vapori, pentru lipirea şi şpăcluirea plăcilor termoizolante de faţadă Baumit openTherm şi Baumit openTherm Reflect, ca şi pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Special dezvoltat pentru sistemul termoizolant Baumit ..
92,52 Lei
Fără TVA: 77,75 Lei
Adeziv şi masă de şpaclu pentru plăci termoizolante precum polistiren expandat şi vată minerală. ..
46,45 Lei
Fără TVA: 39,03 Lei
Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment alb pentru lipirea, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă, plăcilor termoizolante de faţadă Baumit şi plăcilor termoizolante pentru soclu din polistiren extrudat XPS-TOP, şi ca masă de şpaclu pe beton ..
71,00 Lei
Fără TVA: 59,66 Lei
Adeziv mineral pulverulent pe bază de ciment cu adaosuri organice pentru lipirea pe suporturi critice (cum ar fi OSB, lemn, bitum etc.), a plăcilor termoizolante de faţadă Baumit EPS şi XPS-TOP. ..
109,69 Lei
Fără TVA: 92,18 Lei
Adeziv pentru polistiren expandat Numai pentru lipire Indicatii: Exclusiv destinat lipirii placilor de polistiren expandat Aderenta buna la suport si la placile de polistiren Consistenta cremoasa, usor de aplicat. Domeniu de aplicare: Adeziv economic destinat exclusiv pentru lipirea placilo..
20,56 Lei
Fără TVA: 17,28 Lei
DURAZIV AT 31 Adeziv pentru polistiren expandat Granulatie adaptata la driscuire Indicatii: Pentru lipirea si spacluirea placilor de polistiren expandat Aderenta buna la suport si la placile de polistiren. Permite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensului. Granulatie adaptata ..
24,99 Lei
Fără TVA: 21,00 Lei
Adeziv pentru polistiren expandat Finete mare la spacluire Indicatii: Pentru lipirea placilor de polistiren expandat, spacluirea si inglobarea plasei de fibra de sticla . Aderenta si flexibilitate imbunatatite prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice. Raport ideal intre flexibilitate si..
42,84 Lei
Fără TVA: 36,00 Lei
Adeziv lipire și mortar de armare mineral din grupa de mortar P II (DIN V 18550) sau CS III (EN 998-1) pe bază de ciment și aditivi pentru îmbunătățirea aderenței și pentru refacerea tencuielilor vechi fisurate, purtătoare de sarcină. Grosimea stratului de armare 4-6 mm. Compoziţie Ci..
18,45 Lei
Fără TVA: 15,50 Lei
Spumă poliuretanică, cu un singur component, fără solvent, cu întărire la umiditate, cu expansiune redusă. Prezintă o aderență excelentă la majoritatea materialelor (straturi, beton, suprafețe metalice etc.), izolație termică și fonică ridicată și rezistență la umiditate și îmbătrâ..
34,90 Lei
Fără TVA: 29,33 Lei
Back to Top