Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Vopsea lavabila

Vopsea lavabila
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Vopsea superlavabilă pentru interior, albă, mată, cu emisii reduse de substanţe organice volatile,pentru tavane şi pereţi. Recomandată pentru aplicări mecanizate pe suprafeţe mari de tip hale de producţie, şcoli, depozite etc. Clasă de lavabilitate 2. Putere de acoperire 2 conform EN 13300...
160,22 Lei
Fără TVA: 134,64 Lei
Vopsea superioară colorată pentru interior, cu putere mare de acoperire şi clasă de lavabilitate ridicată. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul sau pensula. ..
286,02 Lei
Fără TVA: 240,35 Lei
Vopsea lavabilă albă pentru interior, ecologică, cu emisii reduse de substanţe volatile (COV 0,3 g/l). Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau instalaţia airless. Clasă de lavabilitate 3. Putere..
129,34 Lei
Fără TVA: 108,69 Lei
Vopsea Latex în dispersie apoasă, de culoare albă, ce nu conţine substanţe nocive, cu o putere mare de acoperire. Se recomandă în mod special pentru zonele cu solicitări ridicate cum ar fi: coridoare, spitale, şcoli, băi, camere umede, casa scării. Fără emisii de solvenţi. Clasa 2 ..
485,71 Lei
Fără TVA: 408,16 Lei
Vopsea albă superioară pentru interior, cu clasă de lavabilitate ridicată, putere mare de acoperire, grad ridicat de alb şi aderenţă foarte bună la suport. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau m..
277,27 Lei
Fără TVA: 233,00 Lei
Vopsea minerală pe bază de silicat de potasiu, de culoare albă, pentru interior. Permeabilitate ridicată la vapori, ceea ce permite reglarea umidităţii interioare prin asigurarea schimbului de umiditate între perete şi mediul interior. Este un produs ecologic, fără miros cu putere ridica..
263,31 Lei
Fără TVA: 221,27 Lei
 DURAZIV COLORANT SUPERCONCENTRAT cuprinde 32 amestecuri destinate nuantarii produselor. DURAZIV COLOR pe baza de apa, într-o gamă variata de nuante, conform cartelei DURAZIV (vopsele lavabile, tencuieli sintetice, emailuri pentru lemn), utilizate la exterior (amestecurile de la E 1 pa..
23,13 Lei
Fără TVA: 19,44 Lei
Vopsea superlavabila alba si baza nuantare pentru interior. DESCRIERE PRODUS: Vopseaua superlavabila cu Kauciuc DURAZIV FARA MIROS pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este astfel formulata incat sa corespunda criteriilor stabilite de EU pentru acordarea etichetei de produs ecol..
307,32 Lei
Fără TVA: 258,25 Lei
Vopsea superlavabila alba si baza nuantare pentru exterior. DESCRIERE PRODUS: Vopseaua superlavabila DURAZIV KAUCIUC® pentru protectia si decorarea suprafetelor exterioare este astfel formulata incat asigura elasticitate ridicata finisarilor realizate cu acest produs, acoperind eventualele vi..
157,93 Lei
Fără TVA: 132,71 Lei
Vopsea lavabila alba si baza nuantare pentru interior Vopseaua lavabila DURAZIV STANDARD pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitate-pret, datorita proprietatilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitate, re..
146,22 Lei
Fără TVA: 122,88 Lei
Vopsea lavabila alba si baza nuantare pentru interior Alb mat / colorat 2,5L / 5L / 8,5L / 15L . Vopseaua lavabila STANDARD FARA MIROS pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitate-pret, datorita proprietatilor foarte bune de acoper..
158,61 Lei
Fără TVA: 133,29 Lei
DURAZIV TEMPERA CU VAR Vopsea alba pentru interior, cu var Alb mat / colorat 8,5L / 15L DURAZIV VOPSEA ALBA PENTRU INTERIOR, CU VAR pentru protectia, decorarea si dezinfectarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare economica, cu proprietati bune de acoperire, asigurand respiratia pere..
100,61 Lei
Fără TVA: 84,54 Lei
Vopsea lavabila alba pentru interior   Vopseaua lavabila pentru interior DURAZIV TEMPERA este o vopsea pe baza de dispersie acrilica, utilizata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, avand rezistenta la spalare, o buna putere de acoperire, aplicare usoara si grad de alb ..
111,78 Lei
Fără TVA: 93,93 Lei
BENEFICII:  vopsea lavabila economica de interior  raport excelent calitate/pret  putere buna de acoperire: cca. 8-10m2/litru/strat (depinde de aspectul suprafetei de aplicare) - lasa peretele sa respire, avand o buna aderenta la suport  aplicare usoara in strat net..
68,04 Lei
Fără TVA: 57,18 Lei
BENEFICII:  confera suprafetei un aspect uniform, lucios, de metal lovit cu ciocanul excelenta protectie impotriva coroziunii sau altori tipuri de agenti chimici  uscare: pana la 30minute la atingere, pana la 3 ore la manipulare  putere buna de acoperire: 5 - 6 m2/litru/st..
89,85 Lei
Fără TVA: 75,50 Lei
BENEFICII:  aspect lucios al peliculei aplicate  rezistenta excelenta la ingalbenire  putere buna de acoperire: 11 - 13m2/litru/strat - uscare rapida: pana la 6 ore la atingere, pana la 24 ore la manipulare CULORI: disponibil in 20 nuante, conform cartelei de culori ..
63,83 Lei
Fără TVA: 53,64 Lei
Vopsea super-lavabila, super alba si anti-mucegai ..
294,53 Lei
Fără TVA: 247,50 Lei
Back to Top