Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Adezivi

Pentru lipirea a doua corpuri din acelasi material sau din materiale diferite se folosesc produse special concepute pentru a fi compatibile cu tipul sau tipurile de materiale ce urmeaza a fi lipite numite adezivi.

Livrez.eu va ofera adezivi pentru constructii si renovari de la urmatorii producatori: Baumit, Murexin, Knauf, Duraziv.

Gama noastra de adezivi cuprinde tipuri de adeziv de interior si exterior ce pot fi folosite pentru: polistiren, vata minerala, gips-carton, hidroizolatii, parchet, BCA, covoare, mocheta, cauciuc, PVC, profile, covoare textile, linoleum, placi ceramice, gresie si faianta, piatra naturala, lemn, latex, caramida de sticla, piscine, granit, marmura, etc.

Adezivi speciali: conductiv electric, poliuretanic, pentru fixare umeda, epoxidic, hidroizolant, flexibil, ultra-rapid, clei pentru lemn, etc.
 

Subcategorii

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Mortar adeziv special, clasa C2F S1, pentru lipire flexibilă rapidă la interior şi exterior a plăcilor ceramice (inclusiv a celor supuse la solicitări termice sau statice mari), din marmură şi piatră naturală, în special a celor de dimensiuni mari, la pardoseli şi pereţi. Grosimea stratului..
115,67 Lei
Fără TVA: 97,20 Lei
Produs cu solvenţi, aplicabil prin pulverizare, cu efect rapid de barieră de vapori, economic, pentru protecţia betonului după turnare contra evaporării rapide a apei. Aplicat în strat subţire pe suprafaţa betonului, împiedică evaporarea rapidă a apei şi ca urmare efectele negative cu..
1.756,44 Lei
Fără TVA: 1.476,00 Lei
Adeziv de parchet pe bază de răşini sintetice cu conţinut de solvenţi, cu aderenţă bună, şi rezistenţe iniţiale ridicate. pentru lipirea parchetului lamelar, a parchetului prefabricat şi a celui mozaic pe şape anhidrit, şape de ciment, precum şi pe şape din asfalt turnat presarate c..
166,70 Lei
Fără TVA: 140,08 Lei
Adeziv special pe bază de răşini sintetice în dispersie, pentru lipirea parchetului clasic masiv, de mici dimensiuni, pe şape de ciment. Aderenţă foarte bună, simplu de lucrat. Cod GIS: D1. Şpaclu: B3, PK, B5, B17. ..
215,63 Lei
Fără TVA: 181,20 Lei
Finisaj epoxidic pentru pardoseli, bicomponent, fără solvenţi, autonivelant. Se obţin suprafeţe cu aspect estetic şi rezistente la compresiune şi abraziune ridicate. Sistem colorat de protecţie a suprafeţelor pentru pardoseli industriale, garaje, etc. Pentru realizarea de finisaje colorate ..
1.668,38 Lei
Fără TVA: 1.402,00 Lei
Produs gata preparat, cu conţinut de solvenţi, pentru protecţia prin sigilare, a pietrei naturale şi artificiale. Pătrunde în porii pietrei şi realizează în, şi pe suprafaţă un film de protecţie strălucitor uniform colorat în adâncime. Suprafaţa acoperită devine mai uşo..
58,01 Lei
Fără TVA: 48,75 Lei
Produs cu solvenţi, aplicabil prin pulverizare, cu efect rapid de barieră de vapori, economic, pentru protecţia betonului după turnare contra evaporării rapide a apei. Aplicat în strat subţire pe suprafaţa betonului, împiedică evaporarea rapidă a apei şi ca urmare efectele negative cu..
539,67 Lei
Fără TVA: 453,50 Lei
Adeziv în pat subţire, clasa C1 T conform SR EN:12004. Rezistent la apă şi îngheţ, netoxic, pentru lipirea plăcilor ceramice normale –absorbante, pe suporturi absorbante, în special la interior. Recomandat în special pentru placaje de dimensiuni normale grupele II..
19,00 Lei
Fără TVA: 15,97 Lei
Mortar adeziv universal de culoare albă, clasă C1 T conform SR EN:12004. Pentru lipirea în pat subţire a gresiei şi faianţei, mozaic, marmură la interior şi exterior, piatra naturala. Recomandat în special pentru placaje de dimensiuni normale grupele II si III. ..
41,32 Lei
Fără TVA: 34,72 Lei
Mortar adeziv flexibil alb, clasă C2 TE S1 conform SR EN:12004. P entru lipirea în pat subţire a plăcilor ceramice, gresie porţelanată, piatră naturală, marmură, în strat cu grosimea de 3-20 mm la interior şi exterior, pereţi şi pardoseli, spaţii comerciale, terase, piscine, spaţii um..
71,46 Lei
Fără TVA: 60,05 Lei
Adeziv flexibil în pat subţire, clasa C2 TE S1 conform SR EN:12004. Puternic aditivat, rezistent la apă şi îngheţ, netoxic, pentru lipirea flexibilă a tuturor tipurilor de plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic supuse la sarcini statice şi termice mari, la inte..
75,87 Lei
Fără TVA: 63,75 Lei
Adeziv flexibil rapid de clasa C2 FTE S1 conform SR EN:12004, puternic aditivat, rezistent la apă şi îngheţ, netoxic, pentru lipirea tuturor tipurilor de plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic supuse la sarcini statice şi termice mari la interior şi exterior, pereţi şi ..
96,42 Lei
Fără TVA: 81,03 Lei
Adeziv flexibil în pat subţire,clasa C2 T conform SR EN:12004. Rezistent la apă şi îngheţ, netoxic, pentru lipirea flexibilă a gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior, pereţi şi pardosel..
44,74 Lei
Fără TVA: 37,59 Lei
Adeziv pentru gresie şi faianţă, de clasă C1 TE conform SR EN:12004. Pentru lipirea tuturor plăcilor ceramice la interior şi exterior: la interior plăci porţelanate, plăci de dimensiuni mari (60x60 cm), pardoseli cu trafic intens, iar la exterior La exterior: plăci ceramice a..
31,05 Lei
Fără TVA: 26,10 Lei
Mortar adeziv în pat mediu în grosime de 3-20 mm cu adaos de tras, pentru lipirea pietrelor naturale sau artificiale. ..
79,73 Lei
Fără TVA: 67,00 Lei
Beton uscat predozat de clasă C 12/15, cu adaos de tras, pentru pozarea pavajelor la interior (pivniţe, crame etc.), precum şi ca mortar pentru zidării. Granulă maximă: 4 mm. ..
43,95 Lei
Fără TVA: 36,93 Lei
Beton uscat de clasă C 16/20 rezistent la săruri şi îngheţ, nu produce eflorescenţe, ca strat suport sau de poză, la interior sau exterior, în special, pentru amenajări adiacente iazurilor şi bălţilor precum şi pentru zidării de piatră. Granulă maximă: 4 mm. ..
46,80 Lei
Fără TVA: 39,33 Lei
Indicatii:  Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau birouri ce trebuie finalizate peste noapte Ideal pentru reparatii ..
71,97 Lei
Fără TVA: 60,48 Lei
Adeziv pentru faianta si gresie Interior si exterior, C1T. Indicatii: Pentru placi ceramice absorbante de interior si exterior .Consistenta fina, perfect adaptata placarilor pe pereti Usor de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic. Do..
33,42 Lei
Fără TVA: 28,08 Lei
Adeziv semiflexibil pentru bai si medii umede Interior, C1T Indicatii: Produs adaptat pentru bai si spatii cu umiditate mare. Pentru placi ceramice absorbante si portelanate. Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic Optimizat pentru aplicare peste straturi de hidroizolatie minerala U..
37,70 Lei
Fără TVA: 31,68 Lei
Adeziv alb flexibil pentru caramizi de sticla Interior si exterior, C2T-S1 Indicatii: Pentru realizarea de pereti din caramizi de sticla (tip Nevada) Consistenta adaptata pentru lucrari in plan vertical Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic Poate fi folosit si la placi naturale,..
69,26 Lei
Fără TVA: 58,20 Lei
Adeziv alb flexibil pentru piscine Interior si exterior, C2T-S1 Indicatii: Pentru placarea piscinelor cu ceramica si mozaic Adaptat pentru placari in spatii umede Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic Poate fi folosit si la placi naturale, inclusiv marmura alba. Domeniu de ap..
75,06 Lei
Fără TVA: 63,07 Lei
Adeziv gri semiflexibil pentru granit Interior si exterior, C2T Indicatii: Pentru placarea cu granit si alte placi naturale colorate Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri Poate fi folosit si la placi ceramice portelanate si placi ceramice absorbante Rezistenta deosebita prin a..
52,26 Lei
Fără TVA: 43,92 Lei
Adeziv alb semiflexibil pentru marmura Interior si exterior, C2T Indicatii: Pentru placarea cu marmura alba si semitransparenta Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri Perfect adaptat pentru lipirea pe verticala a placilor grele si aplicare in strat gros Poate fi folosit si l..
52,26 Lei
Fără TVA: 43,92 Lei
Adeziv alb pentru piatra naturala, gard si soclu Interior si exterior, C1T Indicatii: Pentru placarea cu pietre naturale a soclurilor de cladiri si a gardurilor de beton . Perfect adaptat pentru lipirea pe verticala a placilor grele Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc si fibre sinte..
52,26 Lei
Fără TVA: 43,92 Lei
Adeziv flexibil pentru placari ceramice Exterior, C2T-S1 Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale. Recomandat pentru medii supuse la diverse solicitari: umezeala, incalzire, inghet Rezistenta maxima prin aditivare cu cauciuc sintetic Permite lipirea placa peste placa si pe p..
59,98 Lei
Fără TVA: 50,40 Lei
Adeziv flexibil pentru placari ultra rapide Interior si exterior, C2FT-S1 Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior. Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore. Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau..
71,97 Lei
Fără TVA: 60,48 Lei
Adeziv alb extra-flexibil pentru placari rapide Interior-exterior, C2FT-S2 Indicatii: Pentru mozaic de sticla, placi si caramizi de sticla, marmura si alte pietre naturale (granit, ardezie etc). Pentru toate tipurile de placi ceramice, placi compozite, in special la exterior. Permite execut..
90,82 Lei
Fără TVA: 76,32 Lei
Adeziv pentru gresie si faianta Interior, C1T Indicatii: Pentru placi ceramice de interior: faianta si gresie glazurata Ideal pentru suprafete neregulate si incarcari mari la podele. Usor de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins Aderenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic. Do..
25,02 Lei
Fără TVA: 21,02 Lei
Sapa autonivelanta pentru trafic intens Extra-flexibila, pentru parchet natural Indicatii: Pentru nivelarea perfecta a diferitelor suprafete orizontale, in strat de 2-10 mm Ideala pentru aplicarea de parchet clasic, din lamele de lemn masiv. Pentru sisteme de incalzire prin pardoseala sau alte..
71,97 Lei
Fără TVA: 60,48 Lei
Pasta adeziva pentru gips-carton Priza rapida Indicatii: Pentru fixarea placilor de gips-carton pe pereti, atunci cand nu se doreste utilizarea profilelor metalice Intarire rapida si aderenta maxima, in straturi de 4-20 mm Permite corectari ale pozitiei placii de pana la 10 min. Poate fi utilizat si..
41,98 Lei
Fără TVA: 35,28 Lei
Adeziv pe bază de ciment, cu aditivat cu răşini, alunecare zero şi un timp deschis pentru lipire mare. Adecvat pentru lipirea plăcilor ceramice şi porțelanate pe ziduri sau pe pardoseli, pe suprafeţe de beton, cărămidă, tencuială etc. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare. Este clasifi..
35,40 Lei
Fără TVA: 29,75 Lei
Adeziv aditivat cu răşini, pentru lipirea plăcilor ceramice și porțelanate pe pereți sau pardoseli pe diferite suporturi, în special acolo unde se cere aderență mare, elasticitate și rezistență la umezeală. Are alunecare zero și un timp deschis pentru lipire mare. Conferă rezistență ridicată a..
40,46 Lei
Fără TVA: 34,00 Lei
Adeziv pe bază de ciment pentru lipirea plăcilor ceramice pe pereți și pardoseli cu suprafeţe din beton, cărămidă, tencuială etc. Pentru spaţii interioare și exterioare. Este clasificat ca adeziv de tip C1, conform EN 12004. ..
27,37 Lei
Fără TVA: 23,00 Lei
Adeziv pe bază de ciment pentru plăci. Adecvat pentru lipirea plăcilor de gresie sau faianţă pe suprafeţe de beton, cărămidă, tencuială etc. Este indicat pentru spaţii interioare. Este clasificat ca adeziv de tip C1, conform EN 12004. ..
19,64 Lei
Fără TVA: 16,50 Lei
Adeziv pentru lipirea plăcilor ceramice, absorbante şi neabsorbante, pe pereți și pardoseli, pe suprafețe din beton, cărămidă, tencuială etc. Ideal pentru situaţiile în care se cere utilizarea rapidă a pardoselii, precum în spaţiile profesionale etc. Pentru aplicații în spații inte..
90,44 Lei
Fără TVA: 76,00 Lei
BENEFICII: - adezivitate buna - aplicabilitate diversa UTILIZARE: ca adaos in compozitia mortarurilor, tencuielilor, materialelelor de umplere si egalizare a zidariei, adezivilor de umplere a faiantei, gresiei si a marmurei, hartie, carton, carton asfaltat, material textil si piele. RECOMANDAR..
46,14 Lei
Fără TVA: 38,78 Lei
BENEFICII: - adezivitate buna - aplicabilitate diversa UTILIZARE: ca adaos in compozitia mortarurilor, tencuielilor, materialelelor de umplere si egalizare a zidariei, adezivilor de umplere a faiantei, gresiei si a marmurei, hartie, carton, carton asfaltat, material textil si piele. RECOMANDAR..
15,71 Lei
Fără TVA: 13,20 Lei
BENEFICII:  adezivitate foarte buna  rezistenta la desprindere prin forfecare  aderenta buna la substratul din lemn UTILIZARE: in industria mobilei, la fabricarea jucariilor, lucrari de artizanat, lucrari de tamplarie pentru lipirea suprafetelor din lemn de orice esenta..
34,03 Lei
Fără TVA: 28,60 Lei
Sika Ceram-105 este un adeziv semiflexibil de inalta performanta, pe baza de ciment, cu preparare prin aditie de apa, pentru lipirea in pat subtire a placilor ceramice. ..
34,45 Lei
Fără TVA: 28,95 Lei
Adeziv monocomponent pe baza de ciment, cu rezistente si proprietati de deformabilitate ridicate. Se poate aplica in grosimi de pana la 15 mm. Se recomanda pentru lipirea gresiei portelanate, pietrei naturale pe fatade, a placajelor ceramice, peste sisteme de incalzire in pardoseala, la piscine si i..
71,89 Lei
Fără TVA: 60,41 Lei
Adeziv pentru montajul de precizie al tuturor tipurilor de placi ceramice cu dimensiuni intre 5x5 si 40x40 cm. Aplicatii la interior, pe pardoseli si pereti, pe beton, tencuiala, sapa, placi de gips-carton. ..
22,72 Lei
Fără TVA: 19,09 Lei
Adeziv pe baza de ciment modificat cu polimeri, pentru aplicatii heavy-duty. Pentru pardoseli încalzite, placari ceramice ..
39,28 Lei
Fără TVA: 33,01 Lei
Adeziv pe baza de ciment alb pentru montajul fara efect de patare al pietrei naturale si placilor ceramice, la interior si exterior. Utilizabil si pe pardoseli incalzite. ..
41,06 Lei
Fără TVA: 34,50 Lei
FIX este adeziv pe bază de gips folosit la tencuieli uscate în spații cu umiditate normal. Este compatibil cu pereți de beton, BCA, cărămidă, etc. ..
25,99 Lei
Fără TVA: 21,84 Lei
FUGA este un ipsos special aditivat pentru rezistență în sisteme de gips-carton cu rezistență la foc, folosit la umplerea rosturilor dintre plăcile pe bază de gips. Se folosește manual ca strat de finisare a întregii suprafețe. Este ideal în spații cu umiditate normală. Se aplic..
47,99 Lei
Fără TVA: 40,33 Lei
Back to Top