Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Glet de interior

Glet de interior

Subcategorii

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Glet extrafin de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos, beton sau plăci de gips carton. Cu aplicare manuală şi mecanizată. Grad ridicat de alb. ..
23,21 Lei
Fără TVA: 19,50 Lei
Glet de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos sau beton cu aplicare manuală şi mecanizată. ..
14,99 Lei
Fără TVA: 12,60 Lei
Glet de var pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var –ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuală sau mecanizată. ..
18,30 Lei
Fără TVA: 15,38 Lei
Glet de ciment alb pentru interior-exterior cu prelucrare manuală şi mecanizată. Aplicabil pe toate tipurile de tencuieli (var, var-ciment, ciment, beton), precum şi pe plăci de gips-carton. Grad ridicat de alb. ..
35,51 Lei
Fără TVA: 29,84 Lei
Glet de ipsos pentru interior Pentru incarcari mari Indicatii: Pentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interior. Risc foarte redus de aparitie a fisurilor sau exfolierilor. Permite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensului Po..
19,04 Lei
Fără TVA: 16,00 Lei
Glet de ciment alb pentru baie si bucatarie pentru incarcari mari Indicatii: Pentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interior Formula rezistenta la apa, speciala pentru bai si bucatarii Permite peretelui sa respire si reduce riscul for..
21,42 Lei
Fără TVA: 18,00 Lei
Glet de ciment alb pentru finisaj interior Finete si grad de alb exceptionale. Indicatii: Pentru finisarea gleturilor de incarcare, a tinciurilor driscuite fin sau a tencuielilor de ipsos. Poate fi aplicat si peste vopsele mai vechi, rezistente la exfoliere. Permite peretelui sa respire si ..
34,99 Lei
Fără TVA: 29,40 Lei
Glet de ipsos Knauf SATENGIPS pt. aplicare manuală Glet de ipsos aditivat pentru aplicare manuală; pentru gletuirea suprafeţelor la interior, atât pe supraf. mari, cât şi local pentru reparaţii; pentru pereţi şi tavane; grosime de aplicare 0 - 4 mm; consum specific cca 0,9 kg..
26,42 Lei
Fără TVA: 22,20 Lei
Back to Top