Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Adeziv special

Adeziv special
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Indicatii:  Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau birouri ce trebuie finalizate peste noapte Ideal pentru reparatii ..
71,97 Lei
Fără TVA: 60,48 Lei
Adeziv alb flexibil pentru caramizi de sticla Interior si exterior, C2T-S1 Indicatii: Pentru realizarea de pereti din caramizi de sticla (tip Nevada) Consistenta adaptata pentru lucrari in plan vertical Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc sintetic Poate fi folosit si la placi naturale,..
69,26 Lei
Fără TVA: 58,20 Lei
Adeziv flexibil pentru placari ultra rapide Interior si exterior, C2FT-S1 Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior. Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore. Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau..
71,97 Lei
Fără TVA: 60,48 Lei
Adeziv alb extra-flexibil pentru placari rapide Interior-exterior, C2FT-S2 Indicatii: Pentru mozaic de sticla, placi si caramizi de sticla, marmura si alte pietre naturale (granit, ardezie etc). Pentru toate tipurile de placi ceramice, placi compozite, in special la exterior. Permite execut..
90,82 Lei
Fără TVA: 76,32 Lei
Adeziv monocomponent pe baza de ciment, cu rezistente si proprietati de deformabilitate ridicate. Se poate aplica in grosimi de pana la 15 mm. Se recomanda pentru lipirea gresiei portelanate, pietrei naturale pe fatade, a placajelor ceramice, peste sisteme de incalzire in pardoseala, la piscine si i..
71,89 Lei
Fără TVA: 60,41 Lei
Adeziv pe baza de ciment modificat cu polimeri, pentru aplicatii heavy-duty. Pentru pardoseli încalzite, placari ceramice ..
39,28 Lei
Fără TVA: 33,01 Lei
FIX este adeziv pe bază de gips folosit la tencuieli uscate în spații cu umiditate normal. Este compatibil cu pereți de beton, BCA, cărămidă, etc. ..
25,99 Lei
Fără TVA: 21,84 Lei
FUGA este un ipsos special aditivat pentru rezistență în sisteme de gips-carton cu rezistență la foc, folosit la umplerea rosturilor dintre plăcile pe bază de gips. Se folosește manual ca strat de finisare a întregii suprafețe. Este ideal în spații cu umiditate normală. Se aplic..
47,99 Lei
Fără TVA: 40,33 Lei
Back to Top