Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Tencuiala fina ( Tinci )

Tencuiala fina ( Tinci )
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Masă de şpaclu şi tinci de culoare alb natur, armat cu fibre cu aderenrţă şi flexibilitate ridicate, cu o bună permeabilitate la vapori. Recomandat ca masă de şpaclu pentru reparaţii la sistemele Baumit ETICS, masă de şpaclu sau tinci drişcuit în sistemele de tencuieli minerale vechi sau noi. ..
72,98 Lei
Fără TVA: 61,33 Lei
Tinci alb de var ciment pentru interior, prelucrabil manual, pe tencuieli de var – ciment şi pe tencuieli termoizolante. ..
34,82 Lei
Fără TVA: 29,26 Lei
Tencuială albă fină (tinci) de var-ciment pentru nivelarea tencuielilor de grund. ..
40,29 Lei
Fără TVA: 33,86 Lei
Masă de şpaclu (tinci), aditivată pentru aplicarea manuală sau mecanizată, pe tencuieli sau betoane. Granula maximă 0,65 mm. Se poate arma pe suprafeţe reduse, utilizată şi ca tinci pe tencuieli de asanare. ..
28,20 Lei
Fără TVA: 23,70 Lei
Tinci clasic Granulatie fina Indicatii: Pentru finisarea tencuielilor grosiere pe baza de ciment, la interior si exterior. Permite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensului. Usor de amestecat, usor de aplicat, usor de driscuit. Poate fi strat final pentru aplicarea vopse..
21,42 Lei
Fără TVA: 18,00 Lei
Tinci pentru termosisteme Flexibil si fin. Indicatii: Pentru nivelarea prin driscuire a masei de spaclu din sistemele de izolatie cu polistiren. Usor de driscuit, aderent si flexibil. Creaza un aspect de tencuiala rustica, gata de vopsire cu vopsea lavabila pentru exterior. Contine micro..
28,27 Lei
Fără TVA: 23,76 Lei
Back to Top