Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Mortar hidroizolant

Mortar hidroizolant
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Mortar uscat special, pe bază de ciment, puternic aditivat care prin amestecare cu apă permite obţinerea unui şlam de etanşare-izolare pentru elemente din beton şi zidărie la construcţii supra şi subterane şi la construcţii în contact cu apă. Amorsă - Tiefengrund LF 1. Consum: hidroizola..
105,32 Lei
Fără TVA: 88,50 Lei
Mortar pe bază de ciment pentru hidroizolare. Amorsa Baumit pentru izolare este un mortar de hidroizolare, rigid, gata preparat.  Mortarul cu liant de ciment, gata preparat se amesteca pe santier cu apa si se aplica ca o vopsea pe elementul de constructie ce urmeaza sa fie hidroizola..
195,86 Lei
Fără TVA: 164,59 Lei
DURAZIV PM 45 Mortar hidroizolant Perfect impermeabil Indicatii: Pentru hidroizolarea bailor, piscinelor, teraselor care urmeaza a fi placate ulterior cu placi ceramice. Poate fi aplicat la interior impotriva infiltratiilor prin tavane sau pereti (pivnite, subsoluri, etc.) Se poate aplica c..
94,25 Lei
Fără TVA: 79,20 Lei
Mortar hidroizolant pe bază de ciment. Hidroizolare totală împotriva presiunii hidrostatice pozitive până la 5 atm, conform EN 12390-8. Este ideal pentru hidroizolarea subsolurilor şi rezervoarelor de apă. Adecvat pentru bazine de apă potabilă, conform W-347, EPA 330.5 şi EPA 110.2. Idea..
111,86 Lei
Fără TVA: 94,00 Lei
Mortar hidroizolant pe bază de ciment, flexibil bicomponent. Adecvat pentru suprafeţe care prezintă sau se aşteaptă să prezinte fisuri capilare, din cauza dilataţiilor-contracţiilor sau vibraţiilor. Este ideal pentru hidroizolarea suprafeţelor care urmează să fie acoperite cu plăci, terase inversate..
247,40 Lei
Fără TVA: 207,90 Lei
Back to Top