Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

Folie acoperis si folie uz general

Folie acoperis si folie uz general
Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Material de ambalaj ideal pentru utilizare în comerţ, pentru ambalarea paleţilor sau a oricăror alte produse comercializate în baloţi. Se distribuie în suluri de 50 cm lăţime,greutatea unui sul 2,5 kg. ..
36,95 Lei
Fără TVA: 31,05 Lei
Folie PE de 0,2 mm, are conţnut de matreial regranulat. Se foloseşte pentru acoperit,ca izolaţie tehnologică,ca strat desparţtor de glisare,pentru acoperit betoane,sub podele industriale ca strat de curaţenie. Reguli de punere in operă: ca izolaţie tehnologică, strat desparţitor glisant,cu sup..
6,55 Lei
Fără TVA: 5,50 Lei
Folie barieră de vapori de buna calitate,din material pe bază de PE, cu strat de aluminiu refrectorizant de caldură. Strat portant din ţesut de polietienă, caşerat cu strat superior de aluminiu. Datorită stratului portant din ţesut, cu toate ca are o greutate mică,este o folie cu rezistenţă bu..
325,32 Lei
Fără TVA: 273,38 Lei
Hidroizolaţie acrilică bicomponentă, cu întărire rapidă, pentru etanşare fără rosturi. Elastică la temperaturi scăzute. Pentru etanşare continuă la apă fără presiune, aplicată direct sub placajele ceramice, la duşuri, băi, terase şi balcoane. Lipirea plăcilor este posibilă după cca. 3..
354,86 Lei
Fără TVA: 298,20 Lei
Back to Top