Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Categorii

FINISAJE INTERIOARE

Subcategorii

Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Tencuială în strat subţire, gata preparată, pe bază de răşini sintetice, în structură striată (R) sau periată (K), colorată în masă, pentru interior. ..
134,77 Lei
Fără TVA: 113,25 Lei
Se foloseste la tavanele casetate, pentru prelungirea vergelelor de suspendare. Planul tavanului se poate regla din acesta piesa, prin translatrea telescopica a vergelei. ..
0,58 Lei
Fără TVA: 0,49 Lei
Granulele de marmură colorate sunt materiale minerale naturale spălate si uscate la foc, nu conţin vegetaţii şi impurităţi, prezintă toleranţe dimensionale reduse. Recomandate pentru realizarea covoarelor decorative in spaţii de locuit, băi, holuri, trepte, expoziţii, showroom-uri auto, spaţii co..
229,97 Lei
Fără TVA: 193,25 Lei
Granulele de marmură colorate sunt materiale minerale naturale spălate si uscate la foc, nu conţin vegetaţii şi impurităţi, prezintă toleranţe dimensionale reduse. Recomandate pentru realizarea covoarelor decorative in spaţii de locuit, băi, holuri, trepte, expoziţii, showroom-uri auto, spaţii co..
128,22 Lei
Fără TVA: 107,75 Lei
Amorsă pe bază de răşini în dispersie, cu capacitate ridicată de penetrare. Recomandată la interior şi exterior ca amorsă pe suporturi absorbante înainte de aplicarea adezivilor uzuali, a maselor de egalizare şi a hidroizolaţiilor. Consum: cca. 150 g/m² în funcţie de abs..
302,86 Lei
Fără TVA: 254,50 Lei
Se utilizeaza pentru conexiunea profilelor tip CD in plan si capete in T ..
1,44 Lei
Fără TVA: 1,21 Lei
..
0,74 Lei
Fără TVA: 0,62 Lei
Se foloseste la prelungirea elementelor de profil metalic tip CD. ..
0,57 Lei
Fără TVA: 0,48 Lei
Se foloseste pentru ancorarea elastica a montantilor metalici tip profil CD ale tavanelor false de structura de beton. Este un element de ancorare elastic a structurii din profile metalice tip CD, prezentand un grad de rezistenta buna la incarcari medii sau mici. ..
0,81 Lei
Fără TVA: 0,68 Lei
Surub autoforant pentru legarea profilelor ..
24,99 Lei
Fără TVA: 21,00 Lei
Se foloseste pentru fixarea profilelor in pereti de caramida si beton. Surubul are cap ingropat, rotund. Lungimea surubului trebuie astfel aleasa incat sa fie ancorat in perete mimin 35 mm. Se recomanda penrtu fixarea profilelor UD si UW. ..
0,15 Lei
Fără TVA: 0,13 Lei
Surub rapid pentru sipci de lemn ..
0,06 Lei
Fără TVA: 0,05 Lei
..
17,27 Lei
Fără TVA: 14,52 Lei
..
0,49 Lei
Fără TVA: 0,41 Lei
..
4,90 Lei
Fără TVA: 4,12 Lei
Vopsea superlavabilă pentru interior, albă, mată, cu emisii reduse de substanţe organice volatile,pentru tavane şi pereţi. Recomandată pentru aplicări mecanizate pe suprafeţe mari de tip hale de producţie, şcoli, depozite etc. Clasă de lavabilitate 2. Putere de acoperire 2 conform EN 13300...
98,50 Lei
Fără TVA: 82,77 Lei
Vopsea superioară colorată pentru interior, cu putere mare de acoperire şi clasă de lavabilitate ridicată. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul sau pensula. ..
155,66 Lei
Fără TVA: 130,81 Lei
Vopsea lavabilă albă pentru interior, ecologică, cu emisii reduse de substanţe volatile (COV 0,3 g/l). Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau instalaţia airless. Clasă de lavabilitate 3. Putere..
79,66 Lei
Fără TVA: 66,95 Lei
Vopsea Latex în dispersie apoasă, de culoare albă, ce nu conţine substanţe nocive, cu o putere mare de acoperire. Se recomandă în mod special pentru zonele cu solicitări ridicate cum ar fi: coridoare, spitale, şcoli, băi, camere umede, casa scării. Fără emisii de solvenţi. Clasa 2 ..
298,10 Lei
Fără TVA: 250,50 Lei
Grund gata preparat pe bază de răşini sintetice folosit pentru suporturile cu capacitate ridicată de absorbţie. Se recomandă în cazul utilizării vopselei colorate. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau instalaţia airless. ..
44,48 Lei
Fără TVA: 37,38 Lei
Vopsea albă superioară pentru interior, cu clasă de lavabilitate ridicată, putere mare de acoperire, grad ridicat de alb şi aderenţă foarte bună la suport. Se aplică pe toate tipurile de suport mineral: var-ciment, ipsos, gips-carton, beton. Aplicarea se poate face cu trafaletul, pensula sau m..
157,74 Lei
Fără TVA: 132,56 Lei
Vopsea transparentă pe bază de răşini organice pentru Baumit Lasur. ..
285,60 Lei
Fără TVA: 240,00 Lei
Glet extrafin de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos, beton sau plăci de gips carton. Cu aplicare manuală şi mecanizată. Grad ridicat de alb. ..
23,21 Lei
Fără TVA: 19,50 Lei
Glet de ipsos pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var-ciment, ipsos sau beton cu aplicare manuală şi mecanizată. ..
14,99 Lei
Fără TVA: 12,60 Lei
Glet de var pentru interior, aplicabil pe tencuieli de var, var –ciment sau beton, sau tencuieli de asanare pentru prelucrare manuală sau mecanizată. ..
18,30 Lei
Fără TVA: 15,38 Lei
Glet de ciment alb pentru interior-exterior cu prelucrare manuală şi mecanizată. Aplicabil pe toate tipurile de tencuieli (var, var-ciment, ciment, beton), precum şi pe plăci de gips-carton. Grad ridicat de alb. ..
35,51 Lei
Fără TVA: 29,84 Lei
Vopsea transparentă gata preparată aplicabilă prin pulverizare cu pistolul. Pe suprafeţe structurate creează efecte strălucitoare. ..
363,25 Lei
Fără TVA: 305,25 Lei
Vopsea minerală pe bază de silicat de potasiu, de culoare albă, pentru interior. Permeabilitate ridicată la vapori, ceea ce permite reglarea umidităţii interioare prin asigurarea schimbului de umiditate între perete şi mediul interior. Este un produs ecologic, fără miros cu putere ridica..
196,97 Lei
Fără TVA: 165,53 Lei
Vopsea Lasur gata preparată pe bază de răşini organice pentru finisare la interior şi exterior (Punerea în operă se va face numai de către o persoană specializată) ..
311,48 Lei
Fără TVA: 261,75 Lei
Vopsea gata preparată cu efect metalic cu rezistenţă ridicată. Se aplică cu trafaletul (rola) de blană sau prin pulverizare cu pistolul (A se vedea fişa tehnică). ..
589,05 Lei
Fără TVA: 495,00 Lei
Grund de culoare albă, împotriva petelor din suport, pentru interior şi exterior. Grundare pentru tencuieli în strat subţire şi vopsele. ..
231,35 Lei
Fără TVA: 194,41 Lei
Grund pentru întărirea suporturilor minerale şi organice. Se foloseşte înainte de aplicarea tuturor tipurilor de tencuieli decorative şi vopsele. ..
190,76 Lei
Fără TVA: 160,30 Lei
..
12,10 Lei
Fără TVA: 10,17 Lei
 DURAZIV COLORANT SUPERCONCENTRAT cuprinde 32 amestecuri destinate nuantarii produselor. DURAZIV COLOR pe baza de apa, într-o gamă variata de nuante, conform cartelei DURAZIV (vopsele lavabile, tencuieli sintetice, emailuri pentru lemn), utilizate la exterior (amestecurile de la E 1 pa..
16,07 Lei
Fără TVA: 13,50 Lei
Glet de ipsos pentru interior Pentru incarcari mari Indicatii: Pentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interior. Risc foarte redus de aparitie a fisurilor sau exfolierilor. Permite peretelui sa respire si reduce riscul formarii condensului Po..
19,04 Lei
Fără TVA: 16,00 Lei
Glet de ciment alb pentru baie si bucatarie pentru incarcari mari Indicatii: Pentru nivelarea in straturi de 2-10 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor, la interior Formula rezistenta la apa, speciala pentru bai si bucatarii Permite peretelui sa respire si reduce riscul for..
21,42 Lei
Fără TVA: 18,00 Lei
Adeziv semiflexibil pentru bai si medii umede Interior, C1T Indicatii: Produs adaptat pentru bai si spatii cu umiditate mare. Pentru placi ceramice absorbante si portelanate. Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic Optimizat pentru aplicare peste straturi de hidroizolatie minerala U..
26,18 Lei
Fără TVA: 22,00 Lei
Glet de ciment alb pentru finisaj interior Finete si grad de alb exceptionale. Indicatii: Pentru finisarea gleturilor de incarcare, a tinciurilor driscuite fin sau a tencuielilor de ipsos. Poate fi aplicat si peste vopsele mai vechi, rezistente la exfoliere. Permite peretelui sa respire si ..
34,99 Lei
Fără TVA: 29,40 Lei
Pasta adeziva pentru gips-carton Priza rapida Indicatii: Pentru fixarea placilor de gips-carton pe pereti, atunci cand nu se doreste utilizarea profilelor metalice Intarire rapida si aderenta maxima, in straturi de 4-20 mm Permite corectari ale pozitiei placii de pana la 10 min. Poate fi utilizat si..
29,16 Lei
Fără TVA: 24,50 Lei
Pasta de chituire a rosturilor la gips-carton Extra flexibila. Indicatii: Pentru imbinarile dintre placile de gips-carton. Previne aparitia fisurilor la rosturile de imbinare, datorita continutului mare de fibre de armare. Poate fi folosita si ca adeziv de fixare a placilor pe perete. Us..
43,11 Lei
Fără TVA: 36,23 Lei
Vopsea superlavabila alba si baza nuantare pentru interior. DESCRIERE PRODUS: Vopseaua superlavabila cu Kauciuc DURAZIV FARA MIROS pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este astfel formulata incat sa corespunda criteriilor stabilite de EU pentru acordarea etichetei de produs ecol..
213,41 Lei
Fără TVA: 179,34 Lei
Vopsea superlavabila alba si baza nuantare pentru exterior. DESCRIERE PRODUS: Vopseaua superlavabila DURAZIV KAUCIUC® pentru protectia si decorarea suprafetelor exterioare este astfel formulata incat asigura elasticitate ridicata finisarilor realizate cu acest produs, acoperind eventualele vi..
165,81 Lei
Fără TVA: 139,34 Lei
Pentru vopsele si tencuieli decorative structurate DESCRIERE: DURAZIV PRIMER cu KAUCIUC® este un produs pe baza de dispersii organice si aditivi speciali, care confera acestuia proprietati deosebite privind elasticitatea, aderenta, impermeabilitatea la apa si permeabilitatea la vapori. CAR..
109,67 Lei
Fără TVA: 92,16 Lei
Vopsea lavabila alba si baza nuantare pentru interior Vopseaua lavabila DURAZIV STANDARD pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitate-pret, datorita proprietatilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitate, re..
101,54 Lei
Fără TVA: 85,33 Lei
Vopsea lavabila alba si baza nuantare pentru interior Alb mat / colorat 2,5L / 5L / 8,5L / 15L . Vopseaua lavabila STANDARD FARA MIROS pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitate-pret, datorita proprietatilor foarte bune de acoper..
110,15 Lei
Fără TVA: 92,56 Lei
DURAZIV TEMPERA CU VAR Vopsea alba pentru interior, cu var Alb mat / colorat 8,5L / 15L DURAZIV VOPSEA ALBA PENTRU INTERIOR, CU VAR pentru protectia, decorarea si dezinfectarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare economica, cu proprietati bune de acoperire, asigurand respiratia pere..
69,86 Lei
Fără TVA: 58,71 Lei
Vopsea lavabila alba pentru interior   Vopseaua lavabila pentru interior DURAZIV TEMPERA este o vopsea pe baza de dispersie acrilica, utilizata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, avand rezistenta la spalare, o buna putere de acoperire, aplicare usoara si grad de alb ..
77,62 Lei
Fără TVA: 65,23 Lei
Bridă Knauf pt. CD 60 Utilizat la placări de pereţi; rol de fixare; rol de fonoizolaţie datorită formei speciale  ..
0,57 Lei
Fără TVA: 0,48 Lei
Euroclasa A1, mortar uscat uşor pe bază de ipsos aditivat special; pe bază de ß gips deosebit de rezistent; se folosește împreună cu banda de armare pentru umplerea rosturilor la îmbinările plăcilor de gips-carton; asigură un nivel de calitate minim tehnic al suprafețelo..
58,31 Lei
Fără TVA: 49,00 Lei
Piesă Knauf îmbinare liniară CD 60 Îmbină profilele CD la acelaşi nivel, asigurând planeitatea şi liniaritatea îmbinării; are efect de arc cu autoblocare    ..
0,55 Lei
Fără TVA: 0,46 Lei
Back to Top