Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni & Conditii

Prezentul magazin virtual www.livrez.eu cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie continutul magazinului virtual www.livrez.eu, proprietatea firmei DEMOS INTERMED SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si DEMOS INTERMED se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email contact@livrez.eu

Ulterior prelucrarii comenzii de catre DEMOS INTERMED, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative"

 

Definitii ale prezentului document:

SC DEMOS INTERMED SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul livrez.eu;

VANZATOR: S.C. DEMOS INTERMED S.R.L. cu sediul in municipiul Bucuresti sectorul 3 , Str. Baba Novac, Nr. 18, Bl. 24 B, Sc. B, Et. 6, Ap. 98, Sect. 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/16486/2005 si avand CUI: RO 17998151, nr. telefon: 0755.144.104, denumita in continuare DEMOS INTERMED.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.livrez.eu si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand  DEMOS INTERMED care se afla la adresa www.livrez.eu, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre DEMOS INTERMED.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul www.livrez.eu.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual DEMOS INTERMED.

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda"vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile lucratoare;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.livrez.eu de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti DEMOS INTERMED.

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual al DEMOS INTERMED pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre DEMOS INTERMED.

 

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9:00-17:00. 

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica.

O data lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare  telefonica precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si cumparatorul intr-un contract la distanţă.

Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între DEMOS INTERMED, in calitate de vanzator şi un consumator - cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către DEMOS INTERMED, utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul virtual;

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

 

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Continutul publicat in magazinul virtual DEMOS INTERMED, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de DEMOS INTERMED ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

DEMOS INTERMED este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului si specificatiilor tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar DEMOS INTERMED ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului,  DEMOS INTERMED poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

 

Promotiile sunt valabile:

DEMOS INTERMED nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

DEMOS INTERMED isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul virtual DEMOS INTERMED se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile DEMOS INTERMED, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email contact@livrez.eu si/sau telefonic la 0755.144.104

DEMOS INTERMED isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei DEMOS INTERMED) sunt proprietatea SC DEMOS INTERMED SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual al DEMOS INTERMED, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul www.livrez.eu. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii DEMOS INTERMED care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul DEMOS INTERMED:

 

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.livrez.eu. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 

Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 

Limitarea raspunderii

DEMOS INTERMED nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor.  

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

Acceptarea bunurilor

La prezentarea coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

 

Transferul de proprietate

In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii. 

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

 

Forta majora 

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

Back to Top